cz
Články z kategorie: Eurovalley

Investorský Model Pojištění: Ideální ochrana v době insolvencí19.6.2024

Rok 2024 přinesl výrazný nárůst insolvencí, přičemž jednou z nejvíce zasažených oblastí v České republice je stavebnictví. Mnoho stavebních firem není schopno splácet své závazky, což představuje riziko nejen pro samotné firmy, ale i pro investory a další zainteresované strany. V této náročné ekonomické situaci se investorský model pojištění stává logickou volbou.

Propojení korporátního a zaměstnaneckého pojištění vám ušetří i 20 % ročně. Jak na to?22.5.2024

Díky propojení korporátního pojištění s pojištěním zaměstnanců sklidíte mnoho výhod – pro firmu i vaše zaměstnance. Firma na pojistném ušetří klidně i desítky milionů ročně, zaměstnancům umožníte přístup k lepšímu (a výrazně levnějšímu) pojištění zdraví i života, nemovitostí, na cesty nebo třeba občanské odpovědnosti. S tímto chytrým benefitem si snáze udržíte ty nejschopnější. Jak to funguje?

Důležitost kybernetické bezpečnosti v roce 202420.3.2024

V roce 2023 zaznamenal Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) historicky nejvyšší počet kybernetických incidentů – celkem 262. Oproti roku 2022 došlo k téměř zdvojnásobení počtu incidentů. Hlavní příčinou byly opakované útoky organizovány proruskými hacktivistickými skupinami.

Pojištění odpadového hospodářství: Efektivní nástroj pro ochranu životního prostředí a podniků14.2.2024

Odpadové hospodářství je klíčovým aspektem udržitelného rozvoje a ochrany životního prostředí. S narůstajícím množstvím odpadu a rostoucím tlakem na organizace, aby přijímaly opatření k jeho správě, vzniká potřeba inovativních přístupů. Jedním z takových nástrojů je pojištění odpadového hospodářství, které může poskytnout podnikům a komunitám potřebnou ochranu a finanční stabilitu.

Jste dobrý manažer?1.2.2024

Dobrý manažer je placen i za to, že počítá s nejhoršími scénáři a připravuje se na ně v časech, kdy se daří, všechno jde jako na drátkách a na obloze není jediný mráček.

Nejde totiž o to, jestli se něco pokazí, ale kdy.

Nová podoba evropských pravidel pro povinné ručení17.1.2024

Evropská unie ustanovila nová pravidla pro pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla všem svým členským státům a státům Evropského hospodářského prostoru. V České republice by měl nový zákon platit pravděpodobně od 1. března 2024.

Jakou hodnotu má vaše nemovitost? Jste správně pojištěni?11.1.2024

Růst cen nemovitostí a s tím spojený nárůst hodnoty majetku zdůrazňuje důležitost pravidelné aktualizace pojištění nemovitostí. Zde jsou některé kroky, které podniknout k minimalizaci rizik a zajištění adekvátního krytí.

Jak efektivně uzpůsobit pojistnou smlouvu z hlediska aktuálních cen ve stavebnictví?4.1.2024

Ceny stavebních materiálů a prací výrazně ovlivňují určení pojistné částky a celkovou hodnotu pojištění. V následujícím článku poskytneme rady ohledně optimálního nastavení pojistné smlouvy.

Pozor na podpojištění6.12.2023

Stalo se Vám, že pojišťovna krátila pojistné plnění a důvodem bylo právě podpojištění? Výpočet pojistného plnění v případě podpojištění by měl být jednoduchou úlohou navíc postupující podle zákona. Ve skutečnosti však závisí na právním výkladu, který může být u každé pojišťovny odlišný.

Současné trendy v pojištění přepravy – rozhovor15.11.2023

Rozhovor s Tomášem Fendrichem, který se specializuje na pojištění přepravy. Povídání jsme zaměřili na současné trendy v této oblasti.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo