cz

Režim Home Office versus kybernetické pojištění21.5.2020

Pokud měla firma možnost, tak místo zavření volila pro své pracovníky home office a udržení provozu. Tím ovšem do koronavirové krize vklínila i kybernetické pojištění jako významného hráče. Otázka zní: znamená „outsourcing“ pracovních míst do domácího prostředí mimo firmu zvýšení nebezpečí v rámci stávající pojistné smlouvy o kybernetickém zabezpečení a mají tak firmy oznamovací povinnost vůči pojistiteli?

Zdroj: opojisteni.cz

Skutečný příběh našeho klienta – Starý vlak11.5.2020

Atraktivita města (z důvodu ochrany údajů neuvádíme název) je postavena na rozsáhlých lesích a příjemném okolí. Díky železniční stanici je město pro obyvatele dobře dostupné. Město, jako mnohá jiná, se k pojištění vlastního majetku dlouhodobě nestavělo příliš pozitivně.

Zveřejnili jste pojistnou smlouvu v registru smluv?2.5.2020

Mnohé instituce musí podle zákona publikovat smlouvy v registru smluv. Často se však stává, že se smlouva nezveřejní včas. To je velký problém, který může vést i k nevyplacení pojistného plnění. Proč tomu tak je a jak uveřejnit smlouvu v registru správně a včas?

Vodní rizika a hydrologická současnost28.4.2020

Vodu lidé často podceňují, avšak tento zdánlivě neškodný živel se může velmi rychle proměnit a stát se silnou a ničivou substancí. V České republice je voda jednou z nejčastějších příčin škod na majetku. Pojďme se dnes tedy podívat na příklady pojištění vodních rizik ve vztahu k ochraně vaší nemovitosti a domácnosti. 

Dobrovolníci z Masarykovy univerzity pomáhají potřebným27.4.2020

Tisíce dobrovolníků z centra Masarykovy univerzity nabízejí pomoc každému, kdo ji kvůli koronaviru potřebuje. Pomocnou ruku poskytují seniorům, rodičům dětí i institucím. Požádat mohou lidé z celé republiky. Kdokoli navíc může finančně přispět na materiální podporu a zapojit se tak do komunity pomáhajících.

Proč si Američané všimli českých nemocnic? I hackeři nechávají stopy, říká detektiv26.4.2020

Americký ministr zahraničí Michael Pompeo podpořil Českou republiku v boji proti hackerům. Ty podle předního českého vyšetřovatele kyberkriminality pomohlo odhalit to, že si před samotným útokem „oťukali vrátka“.

Zdroj: seznamzpravy.cz

Pojistili se proti úřednímu zásahu. Peníze za koronavirovou stopku neuvidí24.4.2020

Provozují penzion a horskou chatu, a proto se raději pojistili i pro případ přerušení provozu kvůli úřednímu zásahu. Teď ale zjistili, že na náhradu podle pojišťovny nemají nárok, protože mimořádné opatření vlády bylo neadresné.

Zdroj: seznamzpravy.cz

Dotace na výrobu ochrany proti Covid 1921.4.2020

Firmy i dočasně zaměřené na výrobu nebo likvidaci ochranných prostředků proti Covid-19 mají nárok na dotace. Napište nám, dotaci Vám zajistíme a zprocesujeme.

Rostoucí pojistné je ukazatelem růstu klienta1.4.2020

Pokud bychom chtěli sledovat statistiku citlivosti klientů na změnu výše pojistného, museli bychom konstatovat, že 100% klientů vnímá růst pojistného negativně. Nám v Eurovalley jde především o spokojenost našich klientů a proto ukazujeme, že k navýšení ceny za pojištění dochází při důležitých změnách a událostech, takže vlastně reflektuje pozitivní změny na straně klienta. Z odborného pohledu se pak pojištění rozšiřuje tak, aby krytí bylo v případě škodní události vždy dostatečné.

Kybernetické útoky jsou reálnou hrozbou, Eurovalley zná řešení27.3.2020

Kybernetické útoky jsou reálnou hrozbou, která může poškozeného stát miliony korun a ztrátu citlivých dat. Nejčastějším cílem jsou díky vytíženosti nemocnice. Eurovalley má řešení, jak se útočníkům efektivně bránit.

1 ...  1011121314151617
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo