cz

Největší lustr na světě vyrobili skláři v České republice26.3.2020

Stejně jako nás těší vlastní úspěchy, jsme hrdí na to, když naši klienti odvádí výjimečnou práci. Přejete si 40 tunového skleněného draka do casina nebo podmořské svítidlo?

Obce využívají peníze za bezeškodní průběh na šití roušek24.3.2020

V rámci programu Eurovalley Specialities jsme před několika lety vytvořili divizi pojištění měst a obcí. Tyto veřejnoprávní subjekty mají svá výrazná specifika v rámci řízení rizika, rozhodovacích procesů i výběru dodavatelů, tedy i pojištění. Již v přípravné fázi tohoto programu jsme si uvědomili, že je nutné připravit samostatný produkt šitý veřejnoprávním institucím na míru.

Eurovalley Business Continuity Planning (BCP)24.3.2020

Krizové situace, jako kybernetické útoky, legislativní změny, epidemie nebo jiné přírodní katastrofy mohou velmi zásadně ohrozit chod společnosti, v některých případech nenávratně. Eurovalley risk consulting se zaměřuje na řešení těchto problémů. Dnes díky Koronaviru můžete otestovat připravenost Vaší společnosti na krizi globálního rozsahu.

Fungování Eurovalley v současné situaci Koronaviru a onemocnění Covid 1923.3.2020

Společnost Eurovalley je jedna z mála společností, která nepřerušila provoz na žádné ze svých poboček a nadále poskytuje zcela plnohodnotný provoz se všemi zaměstnanci. Naši zákazníci a obchodní partneři, díky naší precizní přípravě krizového plánování nepoznají rozdíl mezi standardním fungováním a současným výjimečným stavem. V provozu máme všechny naše pobočky, a to v Ostravě, Zlíně, Praze, Brně a také v Bučovicích, naši zákazníci mohou využívat plnohodnotný servis včetně pobočkového zastoupení a nemusí se obávat přerušení provozu na naší straně.

Eurovalley pokračuje...20.3.2020

Vážení zákazníci a obchodní partneři,

i v této nelehké době se snažíme zabezpečit fungování společnosti Eurovalley tak, aby nebyly postiženy žádné námi poskytované služby.

Bezdrátový rozhlas v obcích23.2.2020

Pokud obec hledá způsob, jak prostřednictvím úřadu obce komunikovat s místními obyvateli, je bezdrátový rozhlas tou nejlepší volbou. Používá se nejen k informování rezidentů o zajímavých událostech, které se v obci budou konat, ale i k varování lidí v případě mimořádných událostí, jakými jsou požáry, havárie, povodně a další.

Patříme k nejbezpečnějším zemím v Evropě17.2.2020

Dopravní nehody jsou podle OSN druhou nejčastější příčinou úmrtí mladých lidí. Více než 40 procent úmrtí při dopravních nehodách postihuje věkovou skupinu do 25 let. V loňském roce v ČR zemřelo v důsledku dopravních nehod 547 osob, z toho 16 dětí. V porovnání s evropskými zeměmi se Česko drží na předních místech s vysokou úmrtností při nehodách.

Zdroj: novinky.cz

Velký přehled nehodovosti v Česku. Jak se bourá v jednotlivých městech6.2.2020

„To, co se na českých silnicích děje, je celospolečenský problém. Musí se jím zabývat všechny orgány veřejné sféry,“ zhodnotil situaci na tuzemských silnicích ředitel dopravní policie Jiří Zlý. Řidiči se nejčastější nevěnují řízení, nepřizpůsobují jízdu okolnostem a povrchu vozovky a jezdí v protisměru. Počet nehod roste i s přibývajícím provozem.

Zdroj: novinky.cz

Pojištění Slovanské epopeje4.2.2020

Převoz Slovanské epopeje do Moravského Krumlova má o jeden zádrhel méně. Pojištění díla, které je nezbytnou podmínkou převozu, je v těchto dnech již uzavřeno a nebrání tak dalšímu postupu. Jaký byl proces přípravy pojištění jsme se ptali obchodního ředitele Eurovalley s.r.o. pana Luďka Petera.

Kooperativa: Vyšší limity plnění v povinném ručení nabídnou zajímavé benefity4.12.2019

Rozsáhlé vylepšení pojištění motorových vozidel NAMÍRU připravila pro letošní podzim pojišťovna Kooperativa. Rozšířila se také nabídka volitelných připojištění o unikátní pojištění VÝMOL.

Zdroj: opojisteni.cz
1 ...  1011121314151617
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo