cz

Solární panely a jejich riziko25.7.2022

Nedávno jsme na našem blogu publikovali článek o fotovoltaických elektrárnách a jejich úskalích. Jde hlavně o zvýšené riziko, které s sebou elektrárny přinášejí. Nedávná nehoda solárních panelů v Praze mluví za vše.

Pokud hledáte partnera pro problematiku pojištění fotovoltaických elektráren, neváhejte se obrátit na Eurovalley. Našich 28 let zkušeností jsou Vám k dispozici.

Zdroj: novinky.cz

Eurovalley TV: Flotilové pojištění vozidel19.7.2022

Pokračování naší série. Tentokrát rady a tipy z oblasti flotilového pojištění vozidel.

 

Pojištění kybernetických rizik14.7.2022

S rozšiřováním informačních a komunikačních technologií vzrůstá i riziko jejich napadení a poškození či zneužití získaných informací. Více se dozvíte v článku, který byl publikován v časopise Českého statistického úřadu.

Pokud potřebujete pojistit kybernetická rizika, neváhejte se na nás obrátit.

Zdroj: opojisteni.cz

Reference našich klientů29.6.2022

Velice nás potěšilo, jakou odezvu jsme obdrželi od našich klientů k firemnímu výročí. Je to pro nás veliká radost a potvrzení, že děláme naši práci správně. Níže několik citací našich klientů.

Mockrát všem děkujeme!

10 let společnosti Eurovalley15.6.2022

Společnost Eurovalley slaví kulaté narozeniny. Je pro mě milou povinností ohlédnout se do minulosti a shrnout co se nám za deset let existence podařilo i co jsme se jako firma naučili.

Eurovalley TV: Pojištění vozidel8.6.2022

Co je to nejdůležitější při pojištění vozidla?

Rozhodujícím faktorem by totiž neměla být jen cena…

Pojištění vozidel Vám představí Key Account Manager Lenka Němcová.

Riziko, pohled na pojištění a škody na fotovoltaických elektrárnách31.5.2022

S příchodem střešních fotovoltaických elektráren a povinností je od roku 2029 mít instalovány na každé nové stavbě přichází řada úskalí. Zejména se jedná o změnu pojištěného rizika objektu, na kterém budou fotovoltaické panely nainstalovány.

Eurovalley TV: Exportéři 3/3 - Společná havárie11.5.2022

Institut společné havárie. Co to znamená a jak to funguje vysvětluje v posledním dílu o pojištění přepravy Key Account Manager, Mgr. Jakub Tuček.

Eurovalley TV: Exportéři 2/3 - Omezení odpovědnosti dopravce4.5.2022

Druhá část o pojištění českých exportérů. Konkrétněji o omezení odpovědnosti dopravce. Téma prezentuje Key Account Manager Mgr. Jakub Tuček.

Eurovalley TV: Exportéři 1/3 - Úvod do pojištění přeprav26.4.2022

Dalším z témat, které Vám chceme přiblížit je pojištění českých exportérů. Jak celá tato oblast funguje, představí v trojdílném cyklu Key Account Manager Mgr. Jakub Tuček.

1 ...  567891011 ...  17
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo