Gulášfest - firemní teambuilding Eurovalley
Vaření guláše jsme jednou zkusili. A pak už nás to nepustilo. Proč vaříme guláš pro sebe i naše klienty?
Na začátku to byla výzva – vyzkoušet, jaké to je vařit 50 litrů guláše na ohni. První soutěžní akce proběhla v Brně v Lužánkách a to na ještě zapůjčeném vybavení. Zjistili jsme, že je to velká zábava, že se poznáváme více jako lidé než jako kolegové v práci, dobře se najíme i napijeme. V této první soutěži jsme ještě nevyhráli.
Následovalo několik dalších akcí vaření guláše a jednou i zelňačky v okolí i daleko na severu Moravy, tentokrát už s vlastním kotlem. A odvezli jsme si i první místo! A to je ocenění nejen pro hlavního kuchaře Petra Čončku, který se stará o celý surovinový sortiment, ale pro celý tým ve kterém se vždy objevuje i Luděk Peter a Eva Honzková.
Na tyto akce vždy zveme i klienty a obchodní partnery, považujeme to za výbornou příležitost poznat se i po nepracovní stránce. Jste zváni i vy… dobrou chuť u našeho vítězného guláše :)
Jakub Šimonovský
Jakub Šimonovský
Výkonný ředitelV pojišťovnictví pracuje od roku 2004. Začínal na pozici Key Account Managera a postupně se dopracoval k vlastní společnosti Eurovalley s.r.o., kde se zaměřuje na provozní řízení firmy a podporu strategických obchodů.